Αθλητικά

O Πλατινί έφαγε κλωτσιά στα δόντια!

Ο Μισέλ Πλατινί μίλησε στο Γαλλικό Πρακτορείο ειδήσεων για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση του οκταετούς αποκλεισμού του από το ποδόσφαιρο. Ο Γάλλος αναφέρθηκε στην ποινή του, αφήνοντας αιχμές για την επιτροπή δεοντολόγιας της FIFA.

«Τι έκανε η επιτροπή δεοντολογίας από το 2011 που έγινε η πληρωμή μέχρι σήμερα; Κοιμόταν; Και αποφάσισε να ξυπνήσει όλως τυχαίως σε χρονιά εκλογών που είμαι υποψήφιος», ανάφερε ο Πλατινί, ο οποίος φυσικά δεν αποδέχεται την ποινή και θα προσπαθήσει να δικαιωθεί μέσω της προσφυγή του στο CAS.

«Θα παλέψω. Αλλά ότι και να γίνει θα αναλάβω τις ευθύνες μου. Είναι δεδομένο ότι η υπόληψη μου έχει σπιλωθεί. Έχω δεχτεί κλοτσιά στα δόντια. Με έχουν βάλει στην ίδια σακούλα με τον Μπλάτερ», πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα