Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο ΠΣΑΚ καλύπτει τα έξοδα για rapid test στην Α2 και ζητάει άμεση επανέναρξη των πρωταθλημάτων

Ο ΠΣΑΚ καλύπτει τα έξοδα για rapid test στην Α2 και ζητάει άμεση επανέναρξη των πρωταθλημάτων

Την άμεση επιστροφή σε προπονήσεις και αγωνιστική δραστηριότητα όλων των πρωταθλημάτων ζήτησε για άλλη μία φορά ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ), που διατίθεται να αναλάβει τα έξοδα για τεστ κορονοϊού σε όλες τις ομάδες της Α2 Ανδρών για δύο μήνες.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ), μέσω του προέδρου του Ανδρέα Γλυνιαδάκη, συνεχίζει τις προσπάθειες για επιστροφή στις προπονήσεις και επανέναρξη των πρωταθλημάτων. Με επιστολές προς τις αρμόδιες Αρχές και όλους τους σχετικούς φορείς ο ΠΣΑΚ ζητά να δoθεί το «πράσινο φως» για επιστροφή στις προπονήσεις από την 1η Ιανουαρίου στις ομάδες όλων των εθνικών κατηγοριών.

Συν τοις άλλοις όπως έγινε γνωστό, το συνδικαλιστικό όργανο των παικτών δήλωσε έτοιμο να αναλάβει για δύο μήνες τα έξοδα των rapid tests για 15 παίκτες ανά ομάδα της Α2, προκειμένου να αρχίσουν άμεσα οι προπονήσεις και σύντομα να συνεχιστεί το πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ

«Ο ΠΣΑΚ συνεχίζει τις προσπάθειες του για την επανέναρξη όλων των πρωταθλημάτων. Με νέες επιστολές προς ΟΛΟΥΣ τους αρμόδιους φορείς, ζήτησε να ξεκινήσουν οι προπονήσεις την 1η Ιανουαρίου, στις ομάδες όλων των εθνικών πρωταθλημάτων».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις