Αθλητικά

Ο Ρότζερ Φέντερερ έχασε από 8χρονη στο πινγκ πονγκ

Ο Ρότζερ Φέντερερ είναι ένας από τους καλύτερους τενίστες όλων των εποχών, ωστόσο στο πινγκ πονγκ τα βρίσκει… σκούρα. Μία 8χρονη Κινεζούλα παρέδωσε μαθήματα στον Ελβετό θρύλο.

Ο Ρότζερ Φέντερερ έχει βάλει τέλος στη θρυλική καριέρα του στο τένις, ωστόσο δεν λέει να αφήσει.. κάτω ρακέτα. Έστω κι αν αυτή είναι του πινγκ πονγκ.

Ο Ελβετός τενίστας δεν τα πηγαίνει το ίδιο… καλά στην επιτραπέζια αντισφαίριση, αφού έχασε από ένα 8χρονο κοριτσάκι.

Ο Φέντερερ έπαιξε ένα σετ των 11 πόντων με μία 8χρονη από τη Κίνα κι έχασε. Στην αρχή ήταν χαλαρός, αλλά όταν είδε ότι η αντίπαλος του είναι καλή, άρχισε να παίζει πιο σοβαρά.

Ωστόσο, η 8χρονη αποδείχθηκε μεγάλο ταλέντο και ανάγκασε τον θρύλο του τένις σε αρκετά λάθη, με αποτέλεσμα να τον κερδίσει με 11-9!

Ενθουσιασμένος ο Ρότζερ Φέντερερ δήλωσε: «Παίζει 3 χρόνια πινγκ πονγκ κι εγώ έπαιζα 35 χρόνια τένις!».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Οι «χάλκινοι» της Εθνικής ομάδας μπάσκετ δέχτηκαν θερμή υποδοχή στην Ελλάδα – Συγκινητικές εικόνες με τις οικογένειες των διεθνών
Σύζυγοι, παιδιά και γονείς των παικτών της εθνικής ομάδας έσπευσαν στο Ελ. Βενιζέλος να συγχαρούν τους αγαπημένους διεθνείς για την τεράστια επιτυχία και υπερηφάνεια που χάρισαν σε ολόκληρη την χώρα
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η μητέρα του, Βερόνικα Αντετοκούνμπο