Συμβαίνει τώρα:
Μποτιλιάρισμα στην Κηφισίας στο ύψος του Ψυχικού στην άνοδο λόγω τροχαίου
Αθλητικά

Ο Σισέ του Ολυμπιακού θα ντυθεί γαμπρός για δεύτερη φορά

Ο Παπέ Αμπού Σισέ ετοιμάζεται να ντυθεί για δεύτερη φορά γαμπρός, καθώς θα παντρευτεί την αγαπημένη του Μέρι Λουίς Ντιό.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού θα θυμάται για πολλά χρόνια το 2022, καθώς πέρα από το Κόπα Άφρικα που κατέκτησε με τη Σενεγάλη, ετοιμάζεται να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό, αλλά και να παντρευτεί!

Ο Παπέ Αμπού Σισέ πλέει σε πελάγη ευτυχίας κι είναι έτοιμος να ντυθεί για δεύτερη φορά γαμπρός. Το επόμενο διάστημα ο Αφρικανός στόπερ θα παντρευτεί την ηθοποιό Μέρι Λουίς Ντιό.

Η μέλλουσα σύζυγος του Σισέ απολαμβάνει την αγάπη του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, ο οποίος της έκανε δώρα δύο πολυτελή αυτοκίνητα μάρκας Audi και BMW και μερικά χρυσαφικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Οι «χάλκινοι» της Εθνικής ομάδας μπάσκετ δέχτηκαν θερμή υποδοχή στην Ελλάδα – Συγκινητικές εικόνες με τις οικογένειες των διεθνών
Σύζυγοι, παιδιά και γονείς των παικτών της εθνικής ομάδας έσπευσαν στο Ελ. Βενιζέλος να συγχαρούν τους αγαπημένους διεθνείς για την τεράστια επιτυχία και υπερηφάνεια που χάρισαν σε ολόκληρη την χώρα
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η μητέρα του, Βερόνικα Αντετοκούνμπο