Αθλητικά

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ανακοινώθηκε ως νέος προπονητής της Εθνικής Ιράν

Έλληνα προπονητή θα έχει πλέον η εθνική ομάδα μπάσκετ του Ιράν, αφού ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ανακοινώθηκε ως ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός στη χώρα της Μέσης Ανατολής.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος θα αναλάβει το ρόλο του πρώτου προπονητή στην εθνική ομάδα μπάσκετ του Ιράν, αλλά και του υπεύθυνου για την ανάπτυξη των μικρότερων ηλικιών.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Έλληνας τεχνικός θα βρεθεί στον πάγκο μίας εθνικής ομάδας ως πρώτος προπονητής, αλλά έχει περάσει αρκετά καλοκαίρια και στην Εθνική Ελλάδας, πέραν της παρουσία του σε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Περιστέρι, Ήφαιστο Λήμνου και Ντιναμό Βουκουρεστίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα