Κυριακή, 28 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Στίβεν Τζέραρντ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Αλ Ιτιφάκ

Ο Στίβεν Τζέραρντ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Αλ Ιτιφάκ
ΑΠΕ

«Κάτοικος» Σαουδικής Αραβίας γίνεται ο Στίβεν Τζέραρντ. Ο Άγγλος τεχνικός αποδέχθηκε την πρόταση της Αλ Ιτιφάκ κι από σήμερα (03.07) είναι… και με τη βούλα ο νέος προπονητής της.

Μετά την θητεία του σε Ρέιντζερς και Άστον Βίλα, ο Στίβεν Τζέραρντ επέλεξε ν΄ αλλάξει ήπειρο και να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στη Σαουδική Αραβία και στην Αλ Ιτιφάκ.

Ο σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας ανακοίνωσε σήμερα τον 43χρονο Άγγλο τεχνικό μ΄ ένα βίντεο στο οποίο περιλαμβάνονται ορισμένες ξεχωριστές στιγμές της παρουσίας του ως παίκτης με την φανέλα των «κόκκινων».

Το βίντεο της ανακοίνωσης του θυμίζει… «Άνφιλντ», αφού εμφανίζεται ένα σήμα που λέει «This is Ettifaq», αντίστοιχο του «This is Anfiled», με ένα χέρι να το ακουμπάει.

Την περασμένη σεζόν η Αλ Ιτιφάκ τερμάτισε στην 7η θέση του πρωταθλήματος, έχοντας στον πάγκο της τον Πατρίς Καρτερόν, ο οποίος είχε διαδεχθεί τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ο Τζέραρντ αναμένεται να έχει λαμβάνειν ένα ποσό άνω των 15 εκατ. ευρώ για κάθε χρονιά που θα παραμείνει στη Σαουδική Αραβία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις