Τρίτη, 21 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος προανήγγειλε αλλαγές στο φορμάτ της Basket League

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος προανήγγειλε αλλαγές στο φορμάτ της Basket League
Intime.gr

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τα ημιτελικά και τα τελικά της Basket League , προανήγγειλε αλλαγές στο format της διοργάνωσης.

Οι αλλαγές στο φορμάτ της Basket league θα γίνουν με γνώμονα να γίνει πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Παράλληλα, ο κ. Γαλατσόπουλος αναφέρθηκε στο κομμάτι των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του ΕΣΑΚΕ, αλλά και στην επιτροπή αδειοδότησης, η οποία θα αποτελείται πλέον από ανεξάρτητα μέλη.

Ο κ. Γαλατσόπουλος ανέφερε:

“Προγραμματίζεται η αλλαγή του format της Basket League προκειμένου να αυξηθεί ο αριθμός των αναμετρήσεων και των ανταγωνιστικών αγώνων. Θα επιμηκυνθεί η περίοδος του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα η λίγκα να γίνει πιο ελκυστική για την τηλεόραση, να φέρει αύξηση των εσόδων για τις ομάδες, από τα εισιτήρια και τους χορηγούς. Παράλληλα, προχωράμε σε αλλαγή σύνθεσης της επιτροπή αδειοδότησης, με τη συγκρότηση επιτροπής αξιολόγησης, η οποία θα αποτελείται από ανεξάρτητα μέλη με επιστημονική κατάρτιση. Επίσης, προγραμματίζουμε να προχωρήσουμε σε σύναψη νέας συμφωνίας για τα τηλεοπτικά δικαιώματα με μακροχρόνιο ορίζοντα, προκειμένου οι ομάδες να ξέρουν ποια τα έσοδά τους, σε βάθος χρόνου”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις