Αθλητικά

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε με τα αγόρια του στην κερκίδα πριν το Μονακό – Φενέρμπαχτσε

Ωραία στιγμή με πρωταγωνιστή τον προπονητή της Μονακό στο Άμπου Ντάμπι

Ο Βασίλης Σπανούλης ετοιμάζεται για το μεγάλο τελικό της Euroleague ανάμεσα σε Μονακό και Φενέρμπαχτσε, με τα παιδιά του να βρίσκονται στην κερκίδα για να παρακολουθήσουν την ομάδα του πατέρα τους.

Λίγη ώρα πριν το τζάμπολ του Μονακό – Φενέρμπαχτσε μάλιστα, ο Βασίλης Σπανούλης μπήκε στο γήπεδο και είδε τα αγόρια του στην κερκίδα, κάνοντας νόημα να κατέβουν κοντά, ζητώντας και τη βοήθεια των υπευθύνων της Euroleague.

Έτσι και συνέβη, με τον Έλληνα προπονητή της Μονακό να συνομιλεί για λίγα λεπτά μαζί τους και τον μεσαίο γιο του Σπανούλη να ξεχωρίζει, καθώς φορούσε φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Σπανούλης διεκδικεί στο Άμπου Ντάμπι την πρώτη του Euroleague ως προπονητής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ελλάδα – Ουγγαρία 12-15: Η Εθνική πόλο ηττήθηκε στον ημιτελικό και θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο στον μικρό τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος
Η γαλανόλευκη ήταν εξαιρετική στο πρώτο ημίχρονο, αλλά "κόλλησε" στο τρίτο οκτάλεπτο και ηττήθηκε από την εξαιρετική Ουγγαρία
Ο Παπαναστασίου στο Ελλάδα - Ουγγαρία