Αθλητικά

Ο Χόντσον νέος τεχνικός της Λίβερπουλ

Ο άνθρωπος που πήγε την Φούλαμ μέχρι τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ υπέγραψε συμβόλαιο για τρία χρόνια με τους “κόκκινους”.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη δουλειά που υπάρχει σε συλλογικό επίπεδο και είμαι περήφανος που αναλαμβάνω την πιο πετυχημένη ομάδα της Αγγλίας”, ήταν τα πρώτα λόγια του Ρόι Χόντσον μετά τις υπογραφές.
 
Ο διάδοχος του Μπενίτεθ στον πάγκο της Λίβερπουλ έχει εργαστεί στο παρελθόν εκτός από την Φούλαμ, στην Έβερτον, ενώ είχε οδηγήσει και την Ελβετία στους “16” του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1994.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα