Αθλητικά

ΟΦΗ: Με μαύρα περιβραχιόνια για τον μικρό Ζαχαρία

Ο θάνατος του 2χρονου Ζαχαρία έπειτα από την πτώση του σε βαρέλι με νερό, έχει σοκάρει ολόκληρη την Ελλάδα και βύθισε σε πένθος την ιδιαίτερη πατρίδα του, το Ηράκλειο της Κρήτης.

Ο ΟΦΗ μάλιστα ζήτησε από τη Superleague να τιμήσει την μνήμη του και σύμφωνα με το Cretapost.gr, το αίτημά του έγινε αποδεκτό από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Κρήτη: Τελευταίο αντίο στο δίχρονο αγγελούδι – Πως έχασε τη μάχη ο μικρός Ζαχαρίας που έπεσε σε βαρέλι με ασβεστόνερο (pics, video)

Ως εκ τούτου, στο αυριανό (20/03) παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Βόλο για τα πλέι άουτ της Superleague, οι παίκτες της Κρητικής ομάδας, θα εμφανιστούν με μαύρα περιβραχιόνια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα