Αθλητικά

Ολυμπιακός: MακΚίσικ αντί Βιλντόσα στην ερυθρόλευκη δωδεκάδα για τον δεύτερο με τον Παναθηναϊκό

Οι επιλογές του Γιώργου Μπαρτζώκα για τον δεύτερο τελικό

Γνωστή έγινε η δωδεκάδα του Ολυμπιακού για τον δεύτερο τελικό με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να κάνει μία αλλαγή στην εξάδα ξένων του στοπν δεύτερο τελικό. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας άφησε εκτός τον Λούκα Βιλντόσα και έβαλε στη θέση του, τον Σακίλ ΜακΚίσικ.

Η δωδεκάδα του Ολυμπιακού: Γουόκαπ, Μήτρου-Λονγκ, Λι, Ντόρσεϊ, Λαρεντζάκης, Φουρνιέ, Παπανικολάου, ΜακΚίσικ, Βεζένκοβ, Πίτερς, Φαλ και Μιλουτίνοφ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Βρούτσης για τη συνάντηση με Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους: «Δεν έχει νόημα να έρθουν χωριστά, θα περιμένω έως τις 15.00, αλλιώς τέλος»
"Δεν θα κάτσουν στο ίδιο τραπέζι μαζί για να λύσουν τα προσωπικά τους ζητήματα, αυτά θα τα λύσουν τα δικαστήρια", ανέφερε ο Γιάννης Βρούτσης
STOIXIMAN GBL 2024-2025 3