Αθλητικά

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Ο Γερμανός Τομπίας Στίλερ διαιτητής στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής

Επιμένει... γερμανικά η ΚΑΕ

Ο Γερμανός, elite κατηγορίας, Τομπίας Στίλερ ορίστηκε από την ΚΕΔ να σφυρίξει στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής στο “Γ. Καραϊσκάκης” ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Ο διαιτητής του ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ είχε προκαλέσει τα έντονα παράπονα της Εθνικής Ελλάδας στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Σκωτία για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Βοηθοί του θα είναι οι Κρίστιαν Γκίτελμαν και Μαρκ Μπορς, τέταρτος ορίστηκε ο Τσιμεντερίδης, ενώ στο VAR Ράιχελ Τόμπιας.

Το φοβερό είναι πως όλοι οι διαιτητές που έχουν έρθει μέχρι στιγμής στα ντέρμπι προέρχονται από την Bundesliga!

Oι διαιτητές της 8ης αγωνιστικής

Σάββατο 25/10

17:00 Κηφισιά-Παναιτωλικός: Κατσικογιάννης (Μηνούδης, Μπαλιάκας, 4ος Τασιόπουλος, VAR: Πουλικίδης, Πολυχρόνης)

19:30 Πανσερραϊκός-Λάρισα: Γιουματζίδης (Καραγκιζόπουλος, Κλεπετσάνης, 4ος Κόκκινος, VAR: Κουμπαράκης, Κουκουλάς)

20:00 ΟΦΗ-Ατρόμητος: Ζαμπαλάς (Στεφανής, Κωνσταντίνου, 4ος Ανδρικόπουλος, VAR: Ματσούκας, Παπαδόπουλος)

Κυριακή 26/10

17:00 Λεβαδειακός-Άρης: Τσακαλίδης (Νικολακάκης, Κόλλιας, 4ος Κατοίκος, VAR: Πολυχρόνης, Κουμπαράκης)

17:30 Παναθηναϊκός-Αστέρας: Τζήλος (Οικονόμου, Βαλιώτης, 4ος Μόσχου, VAR: Παπαδόπουλος, Πουλικίδης)

19:30 ΠΑΟΚ-Βόλος: Βεργέτης (Φωτόπουλος, Στάικος, 4ος Κουκουλάς, VAR: Παπαπέτρου, Κατσικογιάννης)

21:00 Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Στίλερ (Κοσλόφσκι, Μπορς, 4ος Τσιμεντερίδης, VAR: Ράιχελ, Ευαγγέλου)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα στην ΠΑΕ ΑΕΚ για το επεισόδιο με τον Στεφάν Λανουά στη Νέα Φιλαδέλφεια
Σύμφωνα με την ΕΠΟ, ο επικεφαλής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας δέχτηκε φραστική επίθεση κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην OPAP Arena για το ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ