Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ανατροπή με Ρέαμπτσιουκ που καταλήγει στην Πόρτο

Ολυμπιακός: Ανατροπή με Ρέαμπτσιουκ που καταλήγει στην Πόρτο

Άσχημα νέα παίρνει ο Ολυμπιακός από την Πορτογαλία για την περίπτωση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα η Πόρτο άσκησε το δικαίωμα αγοράς που είχε και «κλείνει» άμεσα τον Μολδαβό μπακ.

Η Πόρτο φαίνεται πως «φράζει» το δρόμο του Ολυμπιακού για άλλη μία φορά όσον αφορά την μετεγγραφή ενός αριστερού μπακ, καθώς μετά τον Ζαϊντού που κατέληξε εκεί το καλοκαίρι οι «δράκοι» μπαίνουν εμπόδιο για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Σύμφωνα με σημερινό (30/12) δημοσίευμα της Record, η Πόρτο άσκησε το δικαίωμα αγοράς που είχε για τον παίκτη, αφού ήδη κατείχε το 40% των δικαιωμάτων του, και εξαγόρασε το άλλο 40% που άνηκε στην Πάσος Φερέιρα, όπου ο 22χρονος αριστερός μπακ θα παραμείνει ως το καλοκαίρι και μετά θα μετακομίσει στο «Ντραγκάο».

Ολυμπιακός και Πάσος Φερέιρα τα έχουν βρει σε όλα, με την πρόταση των «ερυθρολεύκων» να είναι κοντά στα 3 εκατ. ευρώ, αλλά αυτή η εξέλιξη αλλάζει τα δεδομένα και πλέον οι Πειραιώτες θα πρέπει να στραφούν αλλού για να βρουν τον παίκτη που καλύψει το κενό του Ρούμπεν Βινάγκρε στην αριστερή πλευρά της άμυνας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις