Αθλητικά

Ολυμπιακός: Ανησυχία για Ζέλσον Μαρτίνς που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο φιλικό με την Ουνιόν Βερολίνου

Τραυματίστηκε στα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου και έγινε αναγκαστική αλλαγή
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Άτυχος στάθηκε ο Ζέλσον Μαρτίνς στο φιλικό του Ολυμπιακού στην έδρα της Ουνιόν Βερολίνο (0-1), καθώς στο δεύτερο ημίχρονο τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Γιώργο Μασούρα.

Στο 65’ του Ουνιόν – Ολυμπιακός και σε προσπάθειά του να προσπεράσει τον αντίπαλο, ο Ζέλσον Μαρτίνς ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και σωριάστηκε στο χορτάρι, κρατώντας το σημείο. Λίγο αργότερα, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αποχώρησε, δίνοντας τη θέση του στον Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή.

Ο Μαρτίνς θα περάσει άμεσα από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού και το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός δράσης.

Αναγκαστική αλλαγή έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο και οι Μπρούνο (67′) και Τσικίνιο (79′), περισσότερο όμως για να προστατευτούν και να μην αποκτήσουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Βέλγιο – Ιράν 0-0: Οι «κόκκινοι διάβολοι» γλίτωσαν από τον Ταρέμι και η πρόκρισή τους στα νοκ-άουτ του Μουντιάλ έμπλεξε
Ηγετική εμφάνιση από τον επιθετικό του Ολυμπιακού και του Ιράν - Μεγάλες επεμβάσεις από τους δυο τερματοφύλακες - Νέα ισοπαλία για τις δυο ομάδες στον 7ο όμιλο
ΦΩΤΟ Reuters