Για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου απαγόρευσε την οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων του Ολυμπιακού για το αυριανό (24.09.2025, 17:00) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, για την League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας.
Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έχουν -πάντως- την δυνατότητα να ταξιδέψουν μεμονωμένα για την πρωτεύουσα της Αρκαδίας, ώστε να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας ενώ υπάρχει και πρόβλεψη για εξέδρα φιλοξενουμένων από την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η ανακοίνωση της αστυνομίας
“Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση, των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας (Π.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 2ης αγωνιστικής, της League Phase, του Κυπέλλου Ελλάδος 2025-2026, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΚΤΩΡ – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24/9/2025 και ώρα 17:00 στο γήπεδο «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ», στην Τρίπολη, για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας”.