Παρασκευή, 10 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Δανεικός ο Λοβέρα, αποχαιρέτησε και ανακοινώθηκε ο Ραφίνια

Ολυμπιακός: Δανεικός ο Λοβέρα, αποχαιρέτησε και ανακοινώθηκε ο Ραφίνια
Intime.gr

Σε ομάδα της Αργεντινής επιστρέφει ο Μάξι Λοβέρα του Ολυμπιακού. Τις τελευταίες του στιγμές στους «ερυθρόλευκους» πέρασε ο Ραφίνια – Ανακοινώθηκε το “διαζύγιο”.

Λεπτομέρειες απομένουν προκειμένου ο Ολυμπιακός να οριστικοποιήσει τη συμφωνία του με την Ρασίνγκ Κλουμπ, για την παραχώρηση του Μάξι Λοβέρα.

Ο 21χρονος Αργεντινός μεσοεπιοθετικός θα επιστρέψει έτσι στα… πάτρια εδάφη, με τη μορφή δανεισμού για διάρκεια ενός έτους, με την Ρασίνγκ να διατηρεί οψιόν αγοράς με ένα ποσό στα 2 εκατ. ευρώ.

Την ίδια στιγμή, ο Ραφίνια έκανε τις τελευταίες του «κινήσεις» στον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος μπακ πήγε την Τρίτη (02.02.2021) στου Ρέντη, αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες και το τεχνικό τιμ και ετοιμάζεται πλέον να… γυρίσει σελίδα στην καριέρα του.

Το βράδυ της ίδιας ημνέρας είχαμε τις επίσημες ανακοινώσεις του «διαζυγίου» του Ολυμπιακού με τον 35χρονο ποδοσφαιριστή.

Το «αντίο» του Ολυμπιακού στον… υπερπρωταθλητή, Ραφίνια:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Ραφίνια.

Ο σπουδαίος Βραζιλιάνος είναι ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Με το πάθος, τις ικανότητες και τον επαγγελματισμό του αποτέλεσε παράδειγμα για όλους.

Θα ανήκει πάντα στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Η πόρτα του Συλλόγου θα είναι πάντα ανοιχτή για τον Ραφίνια όπως ανοιχτές θα είναι για εκείνον πάντα οι καρδιές των φιλάθλων μας!

Υπερπρωταθλητή Ραφίνια σε ευχαριστούμε για όλα! Καλή συνέχεια»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις