Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Εκτός ο Παπασταθόπουλος, βάζει «αγνώριστη» ενδεκάδα ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Εκτός ο Παπασταθόπουλος, βάζει «αγνώριστη» ενδεκάδα ο Μαρτίνς
Intime.gr

Το 3-0 του πρώτου αγώνα Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, δίνει την ευκαιρία στον Πέδρο Μαρτίνς, για να κάνει εκτεταμένο ροτέισον στην ενδεκάδα των Πειραιωτών, στον αυριανό επαναληπτικό του «Καραϊσκάκης».

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να δώσει  συμμετοχής σε νεαρούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, αλλά και σε παίκτες που έχουν λίγο χρόνο συμμετοχής.

Την ίδια στιγμή, ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε πως οι Παπασταθόπουλος – Λαλά δεν είναι ακόμα σε θεση για να κάνουν ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα. Εκτός 23άδας έμειναν και οι Σα, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Μπρούμα.

Σύμφωνα με τις επιλογές του Μαρτίνς και από τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ της ομάδας, ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να βάλει στην αρχική του 11άδα τους Κρίστινσον, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Ντρέγκερ, Τιάγκο και Κάιπερς.

Η αποστολή

Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Ανδρούτσος, Αποστολόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Μπα, Σεμέδο, Παπαδόπουλος,  Χριστοφιλόπουλος, Τσέλιος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Τιάγκο Σίλβα, Ραντζέλοβιτς, Λιάτσος, Μασούρας, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Κάιπερς, Χασάν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις