Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: Να συνεχίσει το σερί του

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: Να συνεχίσει το σερί του
Intime.gr

Το σερί του «περνάει» από τους Τούρκους. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ (21:00, NewsIt.gr, Novasports 1) -σε παιχνίδι για την 31η αγωνιστική της Euroleague- με στόχο το τέταρτο συνεχόμενο «ροζ φύλλο» αγώνα.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ και θα ψάξει τη νίκη, για να κρατήσει… ζωντανές τις ελάχιστες πιθανότητες που έχει, για πρόκριση στα πλέι-οφ.

Έχοντας ρεκόρ 14-16, οι «ερυθρόλευκοι» στοχεύουν στην 4η σερί τους νίκη στη Euroleague. Την ίδια στιγμή, η Φενέρμπαχτσε έχει ρεκόρ 18-12 και -με οκτώ νίκες σε δεκαπέντε αγώνες μακριά από την έδρα της- θέλει να εξασφαλίσει την πρόκριση στα πλέι οφ, με ένα καλύτερο πλασάρισμα στην οκτάδα.

 

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα στερηθεί για μία ακόμα φορά τις υπηρεσίες των Παπανικολάου και Μάρτιν, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι δεν θα έχουν στην διάθεσή τους τον τραυματία Ουλάνοβας.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, η «κόντρα» του Κώστα Σλούκα με την πρώην του ομάδα, αλλά και η… ευκαιρία του Γιώργου Πρίντεζη. Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού θέλει 8 αμυντικά ριμπάουντ για να φτάσει στην 4η θέση όλων των εποχών τον Άντε Τόμιτς, ο οποίος έχει 1025.

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί συνολικά 26 φορές. Ο Ολυμπιακός έχει το… πάνω χέρι, μετρώντας 14 νίκες έναντι 12 των Τούρκων. Στα παιχνίδια –όμως- που έχουν γίνει επί ελληνικού εδάφους το σκορ να είναι 7-6 υπέρ της Φενέρ.

Διαιτητές του αγώνα είναι οι Ιλία Μπελόσεβιτς (Σερβία) με τους Κάρλος Κόρτες (Ισπανία) και Γιούργκις Λαουριναβίτσιους (Λιθουανία).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις