Αθλητικά

Ολυμπιακός: Η ερυθρόλευκη αποστολή για ΠΑΟΚ

Οι επιλογές του Μεντιλίμπαρ για το ντέρμπι του Φαλήρου
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Γνωστή έγινε η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι της Κυριακής (10/5, 19:30) με τον ΠΑΟΚ στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ γνωστοποίησε τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του.

Στην αποστολή βρίσκονται μεταξύ άλλων οι Κλέιτον, Βέζο και ο νεαρός Λιατσικούρας.

Η αποστολή του Ολυμπιακού

Πασχαλάκης, Κουρακλης, Τζολάκης, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Καλογερόπουλος, Κοστίνια, Βέζο, Ροντινέι, Ρέτσος, Μπρούνο, Νασιμέντο, Μαρτίνς, Γκαρθία, Σιπιόνι, Αντρέ Λουίζ, Τσικίνιο, Έσε, Ποντένσε, Λιατσικούρας, Μουζακίτης, Ελ Καμπί, Κλέιτον, Ταρέμι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα