Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Η Μαλίν ανακοίνωσε τον Κάιπερς

Ολυμπιακός: Η Μαλίν ανακοίνωσε τον Κάιπερς
Intime.gr

Επιστρέφει στην πατρίδα του. Με τη φανέλα της Μαλίν θα αγωνίζεται για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Ούγκο Κάιπερς.

Στο Βέλγιο, με τη φανέλα της Μαλίν, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ούγκο Καίπερς. Ο σύλλογος της Jupiter Pro League κατέληξε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό και ακολούθως ανακοίνωσε τον Βέλγο επιθετικό, ο οποίος δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που του δόθηκαν στην πειραϊκή ομάδα.

Οι “ερυθρόλευκοι” θα εισπράξουν ένα εκατομμύριο ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του Κάιπερς, που υπέγραψε για τέσσερα χρόνια.

Την περίοδο 2019-20 ο Κάιπερς είχε παίξει δανεικός στην Αζαξιό, όπου σε 21 συμμετοχές σημείωσε πέντε γκολ.

Στις πρώτες δηλώσεις του, ο Κάιπερς τόνισε πως πιστεύει ότι έκανε τη σωστή επιλογή για τη συνέχεια της καριέρας του: «Ένιωσα ότι ήταν ο καιρός να γυρίσω στο Βέλγιο. Αυτό ήταν το σωστό βήμα για μένα, στο κατάλληλο τάιμινγκ. Ήταν η σωστή επιλογή σε ποδοσφαιρικό και προσωπικό επίπεδο. Για μένα, η Μαλίν είναι το ιδανικό κλαμπ για να παίξω στο Βέλγιο».

Για τη Μαλίν, μίλησε ο αθλητικός διευθυντής, Τομ Καλούβ, ο οποίος περιέγραψε το προφίλ του Κάιπερς: «Δουλεύαμε για δύο χρόνια για να φέρουμε εδώ αυτό τον παίκτη. Ο Ούγκο είναι ενεργητικός και δίνει βάθος στο αγωνιστικό στυλ μας, αλλά επίσης είναι δυνατός και ικανός στο συνδυαστικό παιχνίδι. Με την αίσθηση του γκολ που έχει, μπορεί να γίνει σημαντική μονάδα για την ομάδα μας».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις