Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός: “Κλείνει” Πέπε – Φήμες για δεύτερο χαφ

Ολυμπιακός: “Κλείνει” Πέπε – Φήμες για δεύτερο χαφ
ΑΠΕ

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να παραχωρήσει τον Γκιγιέρμε και ταυτόχρονα να ενισχυθεί στο χώρο του κέντρου.

Γνωρίζοντας εδώ και καιρό πως ο Γκιγιέρμε είναι… φευγάτος, ο Ολυμπιακός “δουλεύει” για την ενίσχυση του στο χώρο του κέντρου, με τον Πέπε να προορίζεται για αντικαταστάτης του Βραζιλιάνου.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει επίσημη πρόταση 4 εκατ. ευρώ στην Γκιμαράες για τον Πορτογάλο μέσο, ενώ σύμφωνα με κάποιες αναφορές στον Τύπο, έχει καταθέσει μεγαλύτερη προσφορά. Η δυο ομάδες εμφανίζονται να μην έχουν μεγάλη διαφορά, την ώρα που ο 23χρονος Πέπε φέρεται να θέλει να συνεργαστεί με τον Πέδρο Μαρτίνς.

Την ίδια στιγμή, πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ολυμπιακό να κινείται και για δεύτερο χαφ, ειδικά από τη στιγμή που πωληθεί -όπως ακούγεται έντονα- ο Μαντί Καμαρά.

Ο “Κόκκινος Πρωταθλητής” επικαλείται δημοσιεύματα από την Πορτογαλία που υποστηρίζουν ότι οι Πειραιώτες -μαζί με την Τραμπζονσπόρ και την Αλαβές- ενδιαφέρονται για τον Εντουάρντο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Επίσης, τα ρεπορτάζ από την Αγγλία εμπλέκουν την υπόθεση του Φρίμαν που θέλει η Νότιγχαμ Φόρεστ με την ενδεχόμενη παραχώρηση του Τιάγκο Σίλβα στον Ολυμπιακό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις