Αθλητικά

Ολυμπιακός: Ξαφνικό πρόβλημα με Μάρτιν και Χάρισον ενόψει «διαβολοβδομάδας»

Με προβλήματα τραυματισμών αποχώρησαν από την προπόνηση του Ολυμπιακού οι Χασάν Μάρτιν και Άαρον Χάρισον με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή τους στο ματς της Τρίτης (12/1) με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα στον Ολυμπιακό καθώς οι Μάρτιν και Χάρισον αποκόμισαν διαστρέμματα κατά τη διάρκεια της σημερινής (10/1) προπόνησης και πιθανώς δεν θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το ματς της Τρίτης (12/1) με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ θυμίζουμε πως νοκ άουτ παραμένει και ο Κώστας Παπανικολάου.

Αντίθετα μέρος της προπόνησης έβγαλε ο Αντώνης Κόνιαρης, ενώ για δεύτερη σερί μέρα προπονήθηκε κανονικά ο Σακίλ ΜακΚίσικ. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Δημήτρης Παπαδόπουλος στο PS Blog: «Μεγάλωσα σε δύσκολες συνθήκες, αλλά ως Πόντιος, έμαθα να επιβιώνω»
Το νέο επεισόδιο της εκπομπής “Off The Record” του PS Blog έχει… επετειακό χαρακτήρα, καθώς ανήμερα της κατάκτησης του EURO 2004, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος αποκαλύπτει στην κάμερα όσα τον καθόρισαν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο
Δημήτρης Παπαδόπουλος στο PS Blog: «Μεγάλωσα σε δύσκολες συνθήκες, αλλά ως Πόντιος, έμαθα να επιβιώνω»