Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Με φόρα κόντρα στον Σφαιρόπουλο οι Πειραιώτες

Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Με φόρα κόντρα στον Σφαιρόπουλο οι Πειραιώτες
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (16/10, 21:00, LIVE από το Newsit.gr) τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ για την 4η αγωνιστική της Euroleague και θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του, για να βρεθεί από νωρίς στις πρώτες θέσεις της κατάταξης.

Οι Πειραιώτες έχουν ξεπεράσει το σοκ της ήττας από τη Ζαλγκίρις Κάουνας στην πρεμιέρα της διοργάνωσης και με τους Λιθουανούς να είναι αήττητοι μέχρι σήμερα, η “ζημιά” φαίνεται ότι θα είναι μικρότερη του αναμενομένου.

Ειδικά αν ο Ολυμπιακός κάνει και τρίτη συνεχόμενη νίκη κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, καθώς προέρχεται από σημαντικά θετικά αποτελέσματα, με το διπλό στην έδρα του Παναθηναϊκού και τη “σφαλιάρα” στην πανάκριβη Αρμάνι Μιλάνο του Έτορε Μεσίνα.

Μπαρτζώκας: “Ο κόουτς Σφαιρόπουλος θα χρησιμοποιήσει την ήττα της Μακάμπι”

Την ίδια ώρα, η ομάδα του πρώην προπονητή των “ερυθρολεύκων”, Γιάννη Σφαιρόπουλου, προέρχεται από αναπάντεχη ήττα από την Μπάγερν Μονάχου κι ενώ είχε ήδη ηττηθεί από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με το ρεκόρ της να είναι στο 1-2.

Το έργο της θα είναι όμως και πάλι δύσκολο, αφού ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει να δείχνει τα “δόντια” του κι ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει για πρώτη φορά φουλ ρόστερ, με τον Ζαν Σαρλ Λιβιό να έχει επανέλθει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις