Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μαρτίνς: «Καμία ελληνική ομάδα δεν έχει τέτοια δημιουργία φάσεων»

Ολυμπιακός – Μαρτίνς: «Καμία ελληνική ομάδα δεν έχει τέτοια δημιουργία φάσεων»

Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο 4-1 επί του Απόλλωνα Σμύρνης στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στα συνθήματα που ακούστηκαν υπέρ του από τον κόσμο, ενώ τόνισε ότι καμία άλλη ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχει τέτοια ικανότητα στη δημιουργία φάσεων.

Αναλυτικά:

«Ήταν το τέταρτο παιχνίδι σε δέκα μέρες που είχαμε πολύ καλό πρόσωπο. Με τον Ατρόμητο δεν καταφέραμε δυστυχώς να βάλουμε γκολ, αλλά έχουμε ικανότητα μεγάλη στη δημιουργία φάσεων. Αν αυτό δεν είναι καλό παιχνίδι, τότε δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό. Καμία άλλη ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχει τέτοια ικανότητα στη δημιουργία φάσεων. Όμως θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να βελτιωθούμε.

Ο Μασούρας είναι ένας πολύ ικανός ποδοσφαιριστής, ένας από τους παίκτες του Ολυμπιακού. Κανένας δεν είναι ο παίκτης του προπονητή, όλοι είναι παίκτες του Ολυμπιακού.

Γνωρίζω τον Τικίνιο, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το τι μπορεί να κάνει για τον Ολυμπιακό. Σίγουρα πέρασε κάποιες δύσκολες στιγμές, αλλά είμαι βέβαιος πως θα βοηθήσει πολύ στο σκοράρισμα.

Δεν είχα ποτέ καμία αμφιβολία για την ομάδα μας. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα μας, έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ και πολύ καλούς παίκτες. Ο κόσμος πάντα μου έδειχνε εμπιστοσύνη. Είμαι ήρεμος και ικανοποιημένος, δεν έχω κάτι άλλο να σχολιάσω».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις