Αθλητικά

Ολυμπιακός: Με Γιάρεμτσουκ η αποστολή των Πειραιωτών για τον αγώνα με την ΑΕΛ Novibet

Χωρίς τον Ταρεμί οι «ερυθρόλευκοι» στη Θεσσαλία

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ Novibet εκτός έδρας για την 7η αγωνιστική της Super League (18/10/25, 17:00, Newsit.gr, Cosmote Sport 1) και ο Μεντιλίμπαρ έχει στη διάθεσή του τον Ρόμαν Γιάρεμτσουκ, μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας.

Ο Ταρεμί δε θα βρίσκεται στην αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ Novibet, όπως και οι Ροντινέι και Στρεφέτσα. Στη διάθεση του Ισπανού προπονητή τέθηκε και ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Ο Ουκρανός θα είναι για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν σε αποστολή των «ερυθρολεύκων», καθώς από τον Αύγουστο είχε πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Κουράκλης, Τζολάκης, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Καλογερόπουλος, Κοστίνια, Βέζο, Μάνσα, Ρέτσος, Μπρούνο, Νασιμέντο, Μαρτίνς, Γκαρθία, Σιπιόνι, Τσικίνιο, Έσε, Ποντένσε, Καμπελά, Μουζακίτης, Γιαζίτζι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Μίμης Δομάζος: «Ο πατέρας μας θα είναι πάντα κοντά μας όσο ψηλά κι αν βρίσκεται» συγκινούν Ράνια και Ευαγγελία
«Με όλη μας την αγάπη, ευχαριστούμε όλο τον κόσμο ανεξαρτήτου ομαδικής προτίμησης, που τον αγάπησε και τον θαύμασε», λένε η Ράνια και η Ευαγγελία Δομάζου-Μοσχολιού
Ο αείμνηστος «στρατηγός» του ελληνικού ποδοσφαίρου, Μίμης Δομάζος