Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μπαρτζώκας: «Να περιορίσουμε την δημιουργία της Ζαλγκίρις»

Ολυμπιακός – Μπαρτζώκας: «Να περιορίσουμε την δημιουργία της Ζαλγκίρις»

Ο Ολυμπιακός στοχεύει να κάνει ένα ακόμα «διπλό» στη Euroleague, αυτή τη φορά επί της Ζαλγκίρις Κάουνας (22/01, 20.00). Ο Γιώργος Μπαρτζώκας χαρακτήρισε απαιτητική τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και μίλησε για τις ικανότητες της λιθουανικής ομάδας και για το τι πρέπει να προσέξουν οι «ερυθρόλευκοι».

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στο διαδικτυακό κανάλι της ΚΑΕ Ολυμπιακός για το αυριανό παιχνίδι στην έδρα της Ζαλγκίρις Κάουνας τονίζοντας αρχικά: «Είναι ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι για εμάς. Η Ζαλγκίρις είναι μια ομάδα που παίζει με μεγάλη ταχύτητα, έχει κάνει μεγάλα αποτελέσματα, έχει το ίδιο ρεκόρ με εμάς και είναι μια ομάδα που αξίζει σεβασμό. Είναι τελείως διαφορετική ομάδα σε σχέση με την Βιλερμπάν. Έχει ένα συγκεκριμένο ροτέισον από 9-10 παίκτες, οι οποίοι οι περισσότεροι παίζουν πολλά χρόνια μαζί, ξέρουν πολύ καλά το παιχνίδι ο ένας του άλλου, παίζουν με ένταση, με ταχύτητα, ξέρει ο κάθε ένας ακριβώς τι υπάρχει για εκείνον στην ομάδα».

Για το τι θα πρέπει να προσέξει περισσότερο ο Ολυμπιακός, ο κ. Μπαρτζώκας επεσήμανε: «Είναι ένα γήπεδο που ο κόσμος παίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του ματς, όμως, τώρα δεν υπάρχει. Είναι μια ομάδα που αν δεν ματσάρεις την ταχύτητά της, δεν σταματήσεις την δημιουργία της, γιατί έχει πέντε περιφερειακούς που δημιουργούν τους Λεκαβίτσιους, Γκριγκόνις, Μιλάνκινς, Γουόκαπ και Γιακουμπάιτις και την ένταση που παίζει, συνήθως έχεις πρόβλημα».

Τέλος, για το αν υπάρχουν διαφορές σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου στο ΣΕΦ, ο τεχνικός του Ολυμπιακού, ανέφερε: «Θεωρώ πως εμείς είμαστε καλύτεροι επιθετικά. Τώρα έχουμε καλύτερη εκτέλεση σε σχέση με εκείνο το παιχνίδι».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις