Αθλητικά

Ολυμπιακός: Ο Λορέντσο Πιρόλα υπέστη θλάση ελαφριάς μορφής και θα χάσει τους αγώνες με Βόλο και ΟΦΗ

Στόχος του Ιταλού αμυντικού να προλάβει το παιχνίδι με τη Γιαγκελόνια στο Europa League
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα για τον Ολυμπιακό, αφού μετά τους Ελ Κααμπί και Ρόκα, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν μπορεί να υπολογίζει για τα επόμενα παιχνίδια και τον Λορέντζο Πιρόλα.

Οι εξετάσει του Λορέντζο Πιρόλα έδειξαν ότι ο αμυντικός του Ολυμπιακού έχει υποστεί θλάση και θα χάσει τα ματς με Βόλο και ΟΦΗ, που ακολουθούν σε Superbet Κύπελλο Ελλάδας και Super League αντίστοιχα.

Η θλάση του Ιταλού στόπερ είναι όμως ελαφριάς μορφής και έτσι θα το “παλέψει” για να προλάβει το πρώτο παιχνίδι των Πειραιωτών με τη Γιαγκελόνια, για τη League Phase του Europa League.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα