Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Οι Κροάτες επιμένουν για Μάρκο Λιβάγια

Ολυμπιακός: Οι Κροάτες επιμένουν για Μάρκο Λιβάγια
Intime.gr

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Κροατία, περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον Μάρκο Λιβάγια.

Από τον Ιανουάριο, όταν και αποχώρησε από την ΑΕΚ, ο Μάρκο Λιβάγια αγωνίζεται στην πατρίδα του με την Xάιντουκ Σπλιτ. Από τότε, τον ακολουθούν οι… φήμες, πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του.

Την Παρασκευή (23.04.2021) είχαμε δυο νέα δημοσιεύματα από την Κροατία, που έδωσαν «τροφή σε αυτό το «σήριαλ». Σύμφωνα με την «index.hr»: «Ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει τον Λιβάγια, γιατί θα πρέπει να παίξει χωρίς τους Χασάν και Ελ Αραμπί στις αρχές της επόμενης σεζόν, καθώς αγωνιστούν στο Κόπα Άφρικα».

Click4more: Ολυμπιακός: Μαρινάκης – Ανιέλι επικοινώνησαν για την European Super League

Παράλληλα, σημειώνεται πως η Χάιντουκ δεν αποτελεί προοπτική για τον Λιβάγια, καθώς είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας έξι βαθμούς πίσω από τις θέσεις οδηγούν στην Ευρώπη.

Την ίδια στιγμή, η «Vecernji.hr» αναφέρει πως η Χάιντουκ θέλει να κρατήσει τον Λιβάγια και την νέα σεζόν, αλλά δεν έχει τα χρήματα για να καλύψει το συμβόλαιό του. «Ο Ολυμπιακός τον έχει στην λίστα του και ο παίκτης δεν λέει όχι να επιστρέψει στην Ελλάδα υπό το δέλεαρ και της συμμετοχής στο Champions League, σημειώνει το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις