Αθλητικά

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: “Εκοψε” τον Τσόρι ο Μπέντο

Ο Πάουλο Μπέντο έκοψε από την αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τον Τσόρι Ντομίνγκες.

Εκτός έμεινε και ο Ντε Λα Μπέγια που δεν τα κατάφερε να προλάβει το ματς με το «τριφύλλι». Οι Μάριν, Σιόβας και Ρομαό ειναι επίσης εκτός αποστολής. 

Η 18άδα αποτελείται από τους Μποτία, Μπουχαλάκη, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντα Κόστα, Ελαμπντελαουί, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνη, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρέτσο, Σεμπά και Βιάνα.

Ο Πορτογάλος προπονητής πιθανότατα θα παρατάξει την ομάδα με τους: Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς, Φορτούνης, Σεμπά, Ελιουνούσι και Ιντέγιε, ενώ παίζεται μία θέση ανάμεσα σε Ελαμπντελαουί και Ρέτσο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Champions League: Η Μπαρτσελόνα «επέζησε» από το συγκλονιστικό ματς του Μπριζ με αυτογκόλ του Τζόλη – 4η ήττα για Μπενφίκα και Άγιαξ
Απίστευτο ματς στο Βέλγιο, με την Μπαρτσελόνα να γλιτώνει από νέα ήττα. Ακυρώθηκε γκολ της Μπριζ στο 90' - Όλα τα αποτελέσματα τη βραδιάς (05.11.2025) που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της League Phase
ΦΩΤΟ Reuters