Αθλητικά

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Δημήτρη Αγραβάνη ενόψει του τρίτου ημιτελικού για τους πράσινους

Ο Παναθηναϊκός είχε ένα απρόοπτο στην προπόνηση του Σαββάτου (10/06), αφού ο Δημήτρης Αγραβάνης δεν κατάφερε να προπονηθεί μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 67-65 του Ολυμπιακού στο «ΟΑΚΑ» την Πέμπτη (8/06), με το «τριφύλλι» να κάνει το 1-1 στη σειρά και να δίνει άλλο ενδιαφέρον στο game 3 που θα γίνει στο «ΣΕΦ» την Κυριακή (11/06).

Ωστόσο στην σημερινή (10/06) προπόνηση του συλλόγου, ο Δημήτρης Αγραβάνης ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο του αριστερού του ποδιού, με αποτέλεσμα να μένει εκτός για προληπτικούς λόγους.

Πλην του Έλληνα αθλητή, ο προπονητής του Παναθηναϊκού Χρήστος Σερέλης είχε όλους τους υπόλοιπους παίκτες του στην διάθεση του, μια ημέρα πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα