Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 75-54: Έκανε το 3-0 και πήρε την πρόκριση στους τελικούς της Basket League

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 75-54: Έκανε το 3-0 και πήρε την πρόκριση στους τελικούς της Basket League
Ιντιμε.γρ

Ο Ολυμπιακός πήρε… σκούπα και “καθάρισε” τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα νίκησε τους Θεσσαλονικείς (75-54) στο ΣΕΦ, έκανε το 3-0 στη σειρά των ημιτελικών της Basket League και πέρασε στους τελικούς της Α1 μπάσκετ. Οι Πειραιώτες θα περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους, από το Παναθηναϊκός – Περιστέρι (game 5).

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά την ανωτερότητα του επί του ΠΑΟΚ, τον νίκησε με 75-54 και “καθάρισε” τη σειρά των ημιτελικών με 3-0, για να πάρει την πρόκριση στους τελικούς της Basket League!

Μετά από ένα «προβληματικό» δεύτερο δεκάλεπτο, όπου έδωσαν την ευκαιρία στο δικέφαλο του Βορρά να πλησιάσει στους 5 πόντους, οι «ερυθρόλευκοι» πάτησαν… γκάζι προς το τέλος της τρίτης περιόδου και δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στην τρίτη νίκη τους που τους έδωσε την πρόκριση.

Οι Πειραιώτες περιμένουν πλέον να μάθουν τον αντίπαλό τους το βράδυ της Τρίτης (30/5), που θα προκύψει απ’ τον νικητή του πέμπτου αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και το Περιστέρι (2-2).

Ο Σάσα Βεζένκοφ (19π.) και ο Κώστας Σλούκας (17π., 7 ασίστ) απλοποίησαν τα πράγματα για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ που έδειξε ανταγωνιστική εικόνα έως το 28ο λεπτό του αγώνα.

Τα δεκάλεπτα: 24-12, 39-34, 61-45, 75-54

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις