Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Παπέ Αμπού Σισέ: «Δεν έχουμε πάρει ακόμα το πρωτάθλημα»

Ολυμπιακός – Παπέ Αμπού Σισέ: «Δεν έχουμε πάρει ακόμα το πρωτάθλημα»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Παπέ Αμπού Σισέ μίλησε στο beIN Sports για την κατάκτηση του Κόπα Άφρικα με τη Σενεγάλη και την πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ, αλλά αναφέρθηκε και στην παρουσία του στον Ολυμπιακό.

Ο αμυντικός των Πειραιωτών εμφανίστηκε συγκεντρωμένος στο πρωτάθλημα, παρότι η ομάδα του έχει διαφορά ασφαλείας στην κορυφή της Superleague 1.

Αρχικά μίλησε όμως για το τρόπαιο που κατέκτησε με την εθνική του ομάδα: «Νιώθω μεγάλη χαρά και είμαι υπερήφανος που μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής περάσαμε στο Παγκόσμιο», τόνισε αρχικά ο Σισέ, που ρωτήθηκε και για το αν ήθελε να εκτελέσει πέναλτι στον τελικό: «Ναι θα ήταν υπέροχο να εκτελέσω κι εγώ μπροστά στους Σενεγαλέζους φιλάθλους, αλλά ο Σαντιό Μανέ το εκτέλεσε εξαιρετικά».

Στη συνέχεια του έκαναν μάλιστα πλάκα ότι ίσως να έχει την ευκαιρία να εκτελέσει στο Μουντιάλ, αλλά ο ίδιος απάντησε επίσης χαριτολογώντας: «Όχι, θα πάμε να το πάρουμε το Παγκόσμιο χωρίς να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία…».

Ο Σισέ ρωτήθηκε και για το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό: «Όχι ακόμα (σ.σ. δεν το έχουμε πάρει). Μπορεί να έχουμε διαφορά δέκα βαθμών, αλλά απομένουν οκτώ παιχνίδια», ενώ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ σχολίασε: «Ναι, υπάρχουν αυτά τα παιχνίδια, αλλά όχι τώρα. Έχουμε καιρό γι’ αυτά».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις