Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Παρτιζάν: Να επιστρέψει στις νίκες στη Euroleague

Ολυμπιακός – Παρτιζάν: Να επιστρέψει στις νίκες στη Euroleague
Intime.gr

Ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει την… πληγή που άνοιξε τις δυο τελευταίες αγωνιστικές μέσα στο ΣΕΦ και κόντρα στην Παρτιζάν των Ομπράντοβιτς και Παπαπέτρου (10/11, 21:00, Newsit.gr, Novasports 4) να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα στη Euroleague.

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη «μάχη» της 7ης αγωνιστικής της Euroleague, υποδεχόμενος την Παρτιζάν των Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και Ιωάννη Παπαπέτρου στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός (ρεκόρ 4-2) θα προσπαθήσει να… σβήσει τις δύο διαδοχικές εντός έδρας ήττες (Μονακό και βαλένθια), απέναντι στην Παρτιζάν ( ρεκόρ 3-3), η οποία προέρχεται από τρεις σερί νίκες.

Το παιχνίδι ξεχωρίζει για τη μάχη μεταξύ των δύο εκ των κορυφαίων παικτών της διοργάνωσης. Από τη μία ο Σάσα Βεζένκοφ του Ολυμπιακού και από την άλλη ο Ματίας Λασόρ.

Η Παρτιζάν θα παίξει στο ΣΕΦ με πολλές απουσίες. Ο Ομπράντβιτς δεν υπολογίζει στους Σέρβους διεθνείς της ομάδας (“παραχωρήθηκαν” στην εθνική ομάδα της χώρας για τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Μουντομπάσκετ), τον Ντάντε Έξουμ ο οποίος είναι τραυματίας και με τον Παπαπέτρου να είναι εμπύρετος και τη συμμετοχή του να κρίνεται τη σημερινή ημέρα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα για το συγκεκριμένο ματς και όχι όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Ο Ολυμπιακός έχει την… παράδοση με το μέρος του, καθώς μετράει πέντε νίκες στα εννέα προηγούμενα ματς των δυο ομάδων. Στις δυο τελευταίες αναμετρήσεις των δυο αντιπάλων, το 2010, οι Πειραιώτες είχαν πανηγυρίσει δυο νίκες (81-60 εντός και 83-80 εκτός).

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς, Ζόρντι Αλιάγκα και Ράιν Πεεράντι.

Το πρόγραμμα της ημέρας:

Φενέρμπαχτσε – Ερυθρός Αστέρας (19:00, Novasports 5)

Ρεάλ – Αναντολού Εφές (20:45, Novasports Start)

Ολυμπιακός – Παρτίζαν (21:00, Novasports 4)

Άλμπα Βερολίνου – Μπάγερν (21:00, Novasports 6)

Μακάμπι – Μπαρτσελόνα (21:05, Novasports 2)

Βιλερμπαν – Ζάλγκιρις (22:00, Novasports 5)

Υπενθυμίζεται ότι η 7η αγωνιστική της Euroleague “ξεκίνησε” χθες (09/11), με την Βίρτους Μπολόνια να επικρατεί με 64-59 της Αρμάνι μέσα στο Μιλάνο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις