Αθλητικά

Ολυμπιακός: “Πάτησε” Ελλάδα ο Ραφίνια και βάζει τα ερυθρόλευκα – “Κουρασμένος αλλά χαρούμενος”

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου (22.08.2020) ο Ραφίνια, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του στον Ολυμπιακό.

Ο Ραφίνια έφτασε στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” λίγα λεπτά πριν από τις 16:00 και αφού περάσει από τα απαραίτητα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού και τις προβλεπόμενες ιατρικές εξετάσεις, θα ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του στον Ολυμπιακό.

“Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ για τον Ολυμπιακό. Είμαι κουρασμένος από το μεγάλο ταξίδι. Θα τα πούμε καλύτερα στην πορεία” ανέφερε ο Ραφίνια στις δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν, πριν αναχωρήσει από αεροδρόμιο.

Ο Βραζιλιάνος μπακ θα υπογράψει διετές συμβόλαιο και θα χρειαστεί να περιμένει λίγες μέρες για να μπει στις προπονήσεις των «ερυθρόλευκων» ακολουθώντας τα αυστηρά πρωτόκολλα που υπάρχουν λόγω κορονοϊού, ειδικά για όσους προέρχονται από χώρες όπου ο COVID-19 έχει προκαλέσει τεράστιο πλήγμα.

Ο Ραφίνια αγωνιζόταν κανονικά με τη Φλαμένγκο ως τις 12 Αυγούστου, όλο αυτό το διάστημα έκανε κανονικά προπονήσεις, κάτι που σημαίνει πως δεν θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να μπει στην ομάδα.

Μεγάλος στόχος των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι ο Ραφίνια να είναι πανέτοιμος για τα play offsτου Champions League (22 ή 23 Σεπτεμβρίου το πρώτο παιχνίδι).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα