Σάββατο, 2 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Πέδρο Μαρτίνς: «Στο λεξιλόγιό μου δεν υπάρχει η λέξη παραίτηση»

Ολυμπιακός – Πέδρο Μαρτίνς: «Στο λεξιλόγιό μου δεν υπάρχει η λέξη παραίτηση»
ΦΩΤΟ intime

Ο Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται στο “στόχαστρο” μετά το Ολυμπιακός – Μακάμπι Χάιφα και τον αποκλεισμό με 4-0 των Πειραιωτών από το Champions League.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μαρτίνς ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα, αλλά στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι δεν θα υπέβαλλε ποτέ την παραίτησή του από μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός.

Οι δηλώσεις του Μαρτίνς

Για το όι δεν υπάρχει βελτίωση στην ομάδα από πέρυσι: «Δεν θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σας. Σήμερα ξεκινήσαμε καλά στο παιχνίδι και δεχτήκαμε ένα πολύ γρήγορο γκολ. Δεν ξεκινήσαμε άσχημα. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ κακό για εμάς. Μας πίεσε πολύ η Μακάμπι και μας ανάγκασε να παίξουμε πολύ πίσω. Έχουμε δει τα προβλήματα και ξέρουμε τι έφταιξε. Κατανοώ τη δυσκολία της κατάστασης χάσαμε τον πρώτο στόχο της χρονιάς. Αναλαμβάνω την ευθύνη για την αποτυχία. Πρέπει να αλλάξει η εικόνα αύριο γιατί έχουμε κι άλλους στόχους μπροστά μας».

Για το αν έχει μέλλον στον Ολυμπιακό: «Στο λεξιλόγιο μου δεν υπάρχει η λέξη παραίτηση. Από πολλά πράγματα δεν έχω παραιτηθεί πάντα συνεχίζω να δουλεύω και να παλεύω. Πόσω μάλλον από τον Ολυμπιακό. Θα είμαι εδώ και θα συνεχίσω να δουλεύω γιατί δεν ξέρω τη λέξη παραίτηση».

Για το αν μπορεί ο ίδιος να αλλάξει την εικόνα της ομάδας: «Νιώθω ικανός και δυνατός. Δεν θα σταματήσω να πιστεύω στην ομάδα και στους παίκτες. Ξέρω ότι περνάμε δύσκολες στιγμές, έχουμε περάσει κι άλλες. Πάντα πιστεύω στον εαυτό μου ότι μπορώ να δουλέψω και να ξεπεράσουμε τα προβλήματα. Υπάρχει η δύναμη γιατί δεν θα σταματήσω να πιστεύω στην ομάδα. Πιστεύω στον εαυτό μου. Είμαι σίγουρος ότι θα ξεπεράσουμε τα προβλήματος. Αν εσείς λέτε ότι είμαι μέρος του προβλήματος εγώ λέω ότι είμαι μέρος της λύσης. Βλέπω ότι επιμένετε να μιλάτε για την περασμένη χρονιά. Την περασμένη χρονιά πήραμε το πρωτάθλημα με πολλούς βαθμούς διαφορά. Δεν έχει σημασία να μιλάμε για την περσινή χρονιά. Πρέπει να κοιτάξουμε τι συνέβη σήμερα και να λύσουμε τα προβλήματα. Εγώ είμαι εδώ για να κοιτάξω πως θα εκπληρώσουμε τους στόχους μας και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε».

Γιατί το ότι πίστευε πως η ομάδα του θα είναι έτοιμη: «Ειλικρινά ήταν αυτή η αίσθηση που είχα βάσει των αναλύσεων και των δεδομένων. Η πίστη μου στην ομάδα είναι απόλυτη και αυτό με έκανε να το πιστεύω. Αυτό έδειχναν τα δεδομένα και οι αναλύσεις που κάναμε».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις