Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Πρόστιμο στην ερυθρόλευκη ΚΑΕ για τα υβριστικά συνθήματα στο ντέρμπι με Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Πρόστιμο στην ερυθρόλευκη ΚΑΕ για τα υβριστικά συνθήματα στο ντέρμπι με Παναθηναϊκό
Eurokinissi

Ο μπασκετικός Ολυμπιακός θα χρειαστεί να πληρώσει, για τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν στο ΣΕΦ, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την Basket League.

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλε στην ΚΑΕ Ολυμπιακός πρόστιμο συνολικού ύψους 2.800 ευρώ, για τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Παράλληλα, απήλλαξε τους Πειραιώτες από την κατηγορία για “… επεισόδια που έλαβαν χώρα στον αμέσως περιβάλλοντα χώρο” του ΣΕΦ.

Οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή:

«1) Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ): α) επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο χιλίων τετρακοσίων (1.400,00) ευρώ για τη δεύτερη προειδοποίηση καθώς και β) επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο χιλίων τετρακοσίων (1.400,00) ευρώ για τη τρίτη προειδοποίηση, εξαιτίας υβριστικών συνθημάτων εκτεταμένης έντασης με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα, παραπτώματα κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) που διεξήχθη στις 30-10-2023.

2) Απαλλάσσεται η ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ) της κατηγορίας για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στον αμέσως περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, κατά τον ως άνω αγώνα.

3) Απαλλάσσεται η ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ) της κατηγορίας για τη μη χρήση του “box αλλαγών” κατά τον ως άνω αγώνα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις