Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Προχωρημένες επαφές με Μπιζότ, «παλεύει» για Βάτσλικ και Παβόν

Ολυμπιακός: Προχωρημένες επαφές με Μπιζότ, «παλεύει» για Βάτσλικ και Παβόν

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε πολύ προχωρημένες επαφές με τον Μάρκο Μπιζότ για την θέση του τερματοφύλακα, αλλά δεν… ξεχνάει τον Τόμας Βάτσλικ, την ίδια ώρα που ο Παβόν παραμένει ψηλά στη λίστα των υποψήφιων εξτρέμ.

«Πράσινο φως» για την περίπτωση του Μάρκο Μπιζότ έχει ανάψει ο Πέδρο Μαρτίνς, ενώ και ο παίκτης είναι θετικός να αποχωρήσει από την Άλκμααρ για λογαριασμό του Ολυμπιακού, που είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την ολλανδική ομάδα για τον γκολκίπερ.

Οι «ερυθρόλευκοι» πάντως παρακολουθούν ακόμα τις εξελίξεις στην υπόθεση του Τόμας Βάτσλικ, ο οποίος όμως έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Νάπολι και φαντάζει δύσκολη περίπτωση. Όλα αυτά φυσικά εν αναμονή της αποχώρησης του Ζοσέ Σα για την Γουλβς, που έχει «παγώσει» αφού δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η μετακίνηση του Ρούι Πατρίτσιο, από την αγγλική ομάδα στη Ρόμα.

Από εκεί και πέρα οι Πειραιώτες συνεχίζουν να «χτενίζουν» την αγορά για την απόκτηση ενός εξτρέμ, με τον Παβόν, από την Μπόκα Τζούνιορς, να είναι σίγουρα αυτός που επιθυμούν, αλλά το οικονομικό σκέλος να αποτελεί «αγκάθι» παρά τη δεδομένη επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις