Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Το πειθαρχικό παράπτωμα του Σισέ και η δυσαρέσκεια

Ολυμπιακός: Το πειθαρχικό παράπτωμα του Σισέ και η δυσαρέσκεια
Intime.gr

Ο Παπέ Αμπού Σισέ μπήκε στο… στόχαστρο των φίλων του Ολυμπιακού, τόσο με την απόδοση του στην ήττα της ομάδας από την Καραμπάγκ (3-0 μέσα στο “Καραϊσκάκης”), όσο και με την κίνηση που έκανε κατά την αντικατάσταση του.

Ο Παπέ Αμπού Σισέ ήταν ο πιο… αδύναμος κρίκος του Ολυμπιακού, σε μια βραδιά που οι “ερυθρόλευκοι” απογοήτευσαν και ηττήθηκαν με 3-0 από την Καραμπάγκ. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός είχε κάκιστη απόδοση, έκανε πολλά λάθη, ενώ έκανε και τραγικό λάθος στο δεύτερο γκολ των Αζέρων στο “Καραϊσκάκης”.

Το… αποκορύφωμα της βραδιάς, όμως, ήταν η στιγμή της αντικατάστασης του. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Σισέ άκουσε πολλές φορές την… εξέδρα να τον αποδοκιμάζει. Όταν όμως έγινε αλλαγή, υπήρξε “έκρηξη” προς το πρόσωπό του. Ο Σενεγαλέζος όμως αντέδρασε, δείχνοντας τη φανέλα που φορούσε και το όνομα του, στο πίσω μέρος της, με τον κόσμο να του φωνάζει να τη βγάλει (σ.σ. το φώναξε στο τέλος του αγώνα, προς όλους τους παίκτες της ομάδας).

Μάλιστα, με τη λήξη του αγώνα, όταν οι παίκτες αποχωρούσαν για τα αποδυτήρια, αντέδρασε στα όσα άκουγε από την κερκίδα και έβρισε κάποιους οπαδούς στα ελληνικά.

Η συμπεριφορά του Σισέ αναμένεται να έχει… επιπτώσεις, με τον Μίτσελ να μας προϊδεάζει για πιθανές κυρώσεις.

«Όταν ένας παίκτης κάνει λάθη στο γήπεδο, μπορείς να το δεχθείς, αλλά όχι όταν κάνει λάθη εκτός γηπέδου. Όταν κάνεις λάθη εκτός γηπέδου είναι πιο σοβαρό. Είναι αχρείαστο και απαράδεκτο διότι ο κόσμος μας αγαπάει», ανέφερε ο Μίτσελ, σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Πλέον, πολλοί αμφιβάλλουν ακόμη και για το μέλλον του Σισέ στην ομάδα, αν και κάτι τέτοιο δείχνει ακραίο. Σε πρώτη φάση, ο 27χρονος αμυντικός αναμένεται να χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, στον αγώνα της Κυριακής με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, μολονότι Ρέτσος και Μπα προέρχονται από τραυματισμούς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις