Αθλητικά

Ολυμπιακός: Χωρίς Ιντέγε στο Βελιγράδι!

Ο Μπράουν Ιντέγε συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στο πέλμα και δεν θα δώσει το "παρών" στο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

Εκτός αποστολής βρίσκεται και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, σε αντίθεση με τον Τζίμι Ντουρμάζ , ο οποίος μπορεί να έχασε προπονήσεις την τελευταία εβδομάδα, αλλά θα βρίσκεται στα πλάνα του Μάρκο Σίλβα για το παιχνίδι με τους Σέρβους.

Αναλυτικά η αποστολή: Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Φορτούνης, Φουστέρ, Ερνάνι, Καπίνο, Κασάμι, Κολοβός, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Τσιμίκας, Βούρος, Ζντιέλαρ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Champions League playoffs: Μεγάλο «διπλό» για Κλαμπ Μπριζ και Καραμπάγκ – Η Πάφος πέρασε απ’ το Βελιγράδι και «αγγίζει» ιστορική πρόκριση
Ασίστ ο Χρήστος Τζολης στην εκτός έδρας νίκη της Μπριζ επί της Ρέιντζερς (1-3) – Πέρασε από το Βελιγράδι η Πάφος (1-2) – Μεγάλο "διπλό" για Καραμπάγκ επί της Φερεντσβάρος (1-3)
Ο Χρήστος Τζόλης σε προσπάθεια στο Ρέιντζερς - Κλαμπ Μπριζ
4