Αθλητικά

Ομπράντοβιτς: Το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη είναι στην Euroleague – Το ΝΒΑ έρχεται και πρέπει να προστατευτούμε

Ο θρύλος της προπονητικής αναφέρθηκε στη διαφαινόμενη έλευση του ΝΒΑ στο ευρωπαϊκό μπάσκετ

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς πήρε τον λόγο στη συνέντευξη Τύπου για το Final Four της EuroLeague στο Άμπου Ντάμπι και αναφέρθηκε στην κατάσταση του ευρωπαϊκού μπάσκετ και στη δημιουργία μιας νέας ευρωπαϊκής λίγκας, υπό την σκέπη του ΝΒΑ.

“Η Euroleague είναι μια διοργάνωση που όλοι σε όλον τον κόσμο αναγνωρίζουν. Ακούμε ότι το NBA δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για να έρθει εδώ. Για κάποιον λόγο το ΝΒΑ θέλει να έρθει. Φήμες, πολλές φήμες ακούγονται” τόνισε αρχικά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

“Δεν ξέρω τι είναι αλήθεια και τι όχι, αλλά πρέπει να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και πρέπει να δείξουμε σε όλους ώστε να το καταλάβουν, ότι το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη παίζεται στην Euroleague. Για αυτό πρέπει να μείνουμε ενωμένοι” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σέρβος πολυνίκης προπονητής για το ΝΒΑ Europe.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα