Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Πάει για υποβιβασμό η Κέρκυρα!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Σύμφωνα με πόρισμα της ΕΕΑ, η μεταβίβαση μετοχών της Κέρκυρας κρίθηκε εικονική, με την επιτροπή να εισηγείται τον υποβιβασμό των Φαιάκων!

Ανατροπή δεδομένων στη Σούπερ Λίγκα μετά την εισήγηση της ΕΕΑ για αποβολή της Κέρκυρας από το πρωτάθλημα. Το θέμα ξεκίνησε από την καταγγελία της ΠΑΕ Εργοτέλης η οποία ζήτησε τον υποβιβασμό της Κέρκυρας για την υπόθεση του παρένθετου προσώπου, που φέρεται να υπάρχει στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, ανοίγει μία θέση στη Σούπερ Λίγκα την οποία θα διεκδικήσει και η ομάδα της Σούπερ Λίγκας που υποβιβάστηκε τελευταία (δηλαδή ο Λεβαδειακός) αλλά και ο Απόλλων Σμύρνης που ήταν ο τρίτος των πλέι οφ της Football League.

Η ανακοίνωση:

“Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Προσφυγή – Καταγγελία της ΠΑΕ Εργοτέλης κατά της ΠΑΕ Κασσιόπη λόγω παράβασης των όρων μεταβίβασης μετοχών της.

Η Επιτροπή έκρινε ότι συντρέχει περίπτωση εφαρμογής του άρθρου 69 παρ.12 ν.2725/99 και θα αποστείλει έκθεση στο αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο για την αποβολή της ομάδας από το πρωτάθλημα. Η απόκτηση των μετοχών από τον Ίσσαρη είναι εικονική και η Επιτροπή του απαγορεύει την άσκηση όλων των δικαιωμάτων από τις μετοχές αυτές.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε