Αθλητικά

Παναθηναϊκός: «H Βαλένθια θέλει να κλέψει τον Μάριους Γκριγκόνις» λένε στην Ισπανία

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Μάριους Γκριγκόνις, αλλά η Βαλένθια φέρεται να προσπαθεί να μπει “σφήνα” στη μετεγγραφή, προσφέροντας περισσότερα χρήματα.

Η γνωστή ισπανική ιστοσελίδα encestando.es επικαλείται το δικό της ρεπορτάζ και αναφέρει ότι η Βαλένθια έχει κάνει την καλύτερη πρόταση στον Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος βρίσκεται όμως ήδη σε διαπραγματεύσεις και με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι “πράσινοι” προορίζουν τον Λιθουανό γκαρντ για την αντικατάσταση του Νεμάνια Νέντοβιτς, αλλά πλέον είναι πιθανό να χρειαστούν περισσότερα χρήματα για να τον πείσουν να “μετακομίσει” στο ΟΑΚΑ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Λίβερπουλ: Εξωπραγματική υποδοχή από τους οπαδούς στο πούλμαν των ποδοσφαιριστών – Παρών και ο Γιούργκεν Κλοπ στη φιέστα
Ο θρυλικός πρώην ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ έδωσε το παρών στη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Λίβερπουλ, με τους οπαδούς του συλλόγου να δημιουργούν μια απίθανη ατμόσφαιρα έξω από το «Anfield»
Oι οπαδοί της Λίβερπουλ έξω από το «Anfield»