Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Αδιέξοδο με Άντριους, μπλόκο σε Γουίλιαμς ή Τόμας

Παναθηναϊκός: Αδιέξοδο με Άντριους, μπλόκο σε Γουίλιαμς ή Τόμας

Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε τελικά να βρει λύση στο θέμα του Άντριους πριν το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ, με αποτέλεσμα να είναι αναγκασμένος να στερηθεί τις υπηρεσίες ενός εκ των Ντέρικ Γουίλιαμς και Ματ Τόμας.

Ο Παναθηναϊκός έκανε ό,τι περνάει από το χέρι του για να λύσει τη συνεργασία του με τον Άντριους. Οι πράσινοι πρόσφεραν στον Αμερικανό γκαρντ όλο το συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν συν το ποσό που ορίζει το buyout το ερχόμενο καλοκαίρι, όμως εκείνος επιμένει να μην υπογράφει το χαρτί αποδέσμευσης, “μπλοκάροντας” την αλλαγή όσον αφορά την 7άδα των ξένων για το Final 8 του Κυπέλλου.

Ο Άντριους εκδικείται ουσιαστικά τους Ντέγιαν Ράντονιτς και Αργύρη Πεδουλάκη για τις επιλογές τους και δημιουργεί πρόβλημα στο ρόστερ του Παναθηναϊκού στην Ελλάδα, μιας και καταλαμβάνει θέση ξένου.

Με δεδομένο ότι ο Μάριους Γκριγκόνις είναι σίγουρα εκτός επιλογών και ο Νέιτ Γουόλτερς σίγουρα εντός, ο Παναθηναϊκός καλείται μέχρι αύριο (17/2) το πρωί να “κόψει” από το ελληνικό ρόστερ έναν εκ των Ντέρικ Γουίλιαμς ή Ματ Τόμας.

Για την ιστορία, οι επτά (7) ξένοι που είναι δηλωμένοι αυτή τη στιγμή – εν αναμονή της ενεργοποίησης του Νέιτ Γουόλτερς – είναι οι εξής: Πάρις Λι, Ματέους Πονίτκα, Ντουέιν Μπέικον, Ντέρικ Γουίλιαμς, Ματ Τόμας, Αρτούρας Γκουντάιτις, Άντριου Άντριους. 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις