Αθλητικά

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Το γκολ του Μαξίμοβιτς για το 1-0 στο ντέρμπι των πλέι οφ της Super League

Ο Παναθηναϊκός πήρε από νωρίς το προβάδισμα κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και προηγήθηκε από νωρίς στο ματς, χάρη σε ένα γκολ του Νεμάνια Μαξίμοβιτς.

Μόλις στο 17ο λεπτό του αγώνα και ενώ είχε ήδη πετύχει ένα γκολ που δεν μέτρησε ως οφσάιντ, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ανοίξει το σκορ κόντρα στην ΑΕΚ, με τον Νεβάνια Μαξίμοβιτς να βρίσκεται στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή.

Μετά από σέντρα του Βαγιαννίδη από δεξιά, ο Σφιντέρσκι πήρε την κεφαλιά και ο Μπρινιόλι απέκρουσε, αλλά ο Μαξίμοβιτς ήταν εκεί που έπρεπε για να σκοράρει ουσιαστικά σε κενή εστία και να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του με 1-0.

Ο Παναθηναϊκός πήγε μάλιστα και στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, με το υπέρ του 1-0.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ολυμπιακός – Εφές ανάλυση: Η σωματική και πνευματική κούραση από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό λύγισε τους Πειραιώτες στο ΣΕΦ
Η άμυνα και η επίθεση του Ολυμπιακού δεν βρέθηκε σε καλό επίπεδο, την ώρα που η Εφές Αναντολού βρήκε έναν ήρωα στο πρόσωπο του Κορντινιέ και άλωσε το ΣΕΦ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ 5