Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Αμφίβολος ο Σαντ-Ρος για το τρίτο ματς με Λάρισα

Ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος είναι ο μεγάλος “πονοκέφαλος” του Γιώργου Βόβορα, ενόψει του τρίτου αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Λάρισα, για τα ημιτελικά της Basket League.

Χωρίς τον Χάουαρντ Σαντ-Ρος πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού την Τετάρτη (01.06.2022), μια ημέρα μετά την ήττα της ομάδας στην έδρα της Λάρισας και την ισοφάριση των γηπεδούχων στη σειρά των ημιτελικών της Basket League.

Η αρχική διάγνωση για τον Χάουαρντ Σαντ-Ρος μετά το παιχνίδι με την Λάρισα ήταν διάστρεμμα στον αστράγαλο του δεξιού ποδιού, κάτι που… επιβεβαιώθηκε σήμερα. Η συμμετοχή του Κουβανού στο τρίτο παιχνίδι της σειράς (03.06) είναι αμφίβολη. Εκτός δράσης για τους «πράσινους» παραμένει ο Βασίλης Καββαδάς, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Γαλατάσαραϊ – Γιουβέντους 5-2: Την διέσυρε στην Κωνσταντινούπολη και αγγίζει τους «16» του Champions League
Δυο γκολ ο Λανγκ κόντρα στην Γιουβέντους - Με δέκα παίκτες αγωνίστηκε η "βέκια σινιόρα" από το 67' - Δυο γκολ ο Κόπμαϊνερ για τους φιλοξενούμενους, που δεν "εμφανίστηκαν" στο δεύτερο ημίχρονο
Ο Νόα Λανγκ πανηγυρίζει γκολ του κόντρα στη Γιουβέντους (ΦΩΤΟ REUTERS