Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Απολογήθηκαν στον Μπόλονι οι Χατζηγιοβάνης και Χουανκάρ

Παναθηναϊκός: Απολογήθηκαν στον Μπόλονι οι Χατζηγιοβάνης και Χουανκάρ
ΦΩΤΟ Intime

Τάσος Χατζηγιοβάνης και Χουανκάρ ζήτησαν συγγνώμη από τον Λάζλο Μπολονί, ενώπιον όλης της ομάδας, για τη “δυσφορία” που έβγαλαν όταν ενημερώθηκαν ότι θα γίνουν αλλαγή, ο πρώτος στο 63΄ κι ο δεύτερος στο ημίχρονο του ντέρμπι, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, το περασμένο Σάββατο (21/11).

Πριν από την απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας (23/11) και την ομιλία του Λάζλο Μπόλονι προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού, με την οποία ο Ρουμάνος τεχνικός προσπάθησε να “ρίξει” τους τόνους, έπειτα απ’ όσα έγιναν κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, προηγήθηκε μία σημαντική κίνηση απ’ την πλευρά των Τάσου Χατζηγιοβάνη και Χουάνκαρ.

Ο Χατζηγιοβάνης και ο Χουάνκαρ “απολογήθηκαν” στον προπονητή τους και στην υπόλοιπη ομάδα, τόνισαν πως ενήργησαν εσφαλμένα πάνω στην ένταση των στιγμών και της πίεσης που υπήρχε στο ντέρμπι και ξεκαθάρισαν πως δεν πρόκειται να επαναληφθεί κάτι τέτοιο στο μέλλον απ΄ την πλευρά τους.

Ο Μπόλονι αποδέχθηκε τη συγγνώμη των δύο παικτών του, ζητώντας ακολούθως στην ομιλία του να γίνει μία νέα αρχή από όλους. “Να δουλέψουμε περισσότερο για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, αλλά και να συνεχίσουμε σαν μια  “οικογένεια”, η οποία μέσα από τις δυσκολίες, θα γίνεται πιο δυνατή. Σκοπός είναι να αφήσουμε πίσω όσα συνέβησαν και να αντιμετωπίσουμε όπως πρέπει τις άμεσες αγωνιστικές υποχρεώσεις μας. Δεν έχει νόημα να κοιτάζουμε πίσω» ήταν τα λόγια του Ρουμάνου τεχνικού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις