Δευτέρα, 17 Ιουν.
26oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Άρης: Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων

Παναθηναϊκός – Άρης: Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων

Παναθηναϊκός και Άρης διεκδικούν απόψε (20:30, Cosmote TV) τον τίτλο του Κυπελλούχου Ελλάδας στον τελικό του Πανθεσσαλικού. Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να κατακτήσει το Κύπελλο για να ολοκληρώσει με τίτλο μία “περίεργη” χρονιά, αλλά και για να εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα σεζόν.

Ο Χρήστος Κόντης αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με σύστημα 4-3-3 και χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Λοντίγκιν, στην άμυνα οι Χουάνκαρ, Γεντβάι, Αράο και Κώτσιρας.

Η τριάδα στο κέντρο θα αποτελείται από τους Πέρεθ, Τσέριν και Μπακασέτα, ενώ στα άκρα της επίθεσης θα είναι οι Μαντσίνι και Μπερνάρ.

Στην κορυφή θα βρίσκεται, εκτός απροόπτου, ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και είναι απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί και να ηγηθεί της πράσινης επίθεσης.

Από την πλευρά του, ο Άρης θα παραταχθεί με 4-3-3. Ο Άκης Μάντζιος θα βάλει κάτω από τα δοκάρια τον Κουέστα, στην άμυνα τους Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Μπράμπετς και Φαμπιάνιο.

Η τριάδα του κέντρου θα αποτελεί από τους Ζουλ, Βεστράτε και Νταρίντα. Στα άκρα της επίθεσης θα είναι οι Σουλεϊμάνοφ και Σαβέριο, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Μορόν.

Δεν αποκλείεται, φυσικά, οι δύο προπονητές να προχωρήσουν σε εκπλήξεις πριν τη σέντρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στον Βόλο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις