Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: «Αρνήθηκε δύο προτάσεις για ανανέωση ο Λινγκρ, έρχεται η ελληνική προσφορά»

Παναθηναϊκός: «Αρνήθηκε δύο προτάσεις για ανανέωση ο Λινγκρ, έρχεται η ελληνική προσφορά»

Σύμφωνα με τσεχικό δημοσίευμα, ο Οντρέι Λινγκρ αρνήθηκε προτάσεις της Σλάβια Πράγας για ανανέωση, με τον Παναθηναϊκό να αναμένεται να κάνει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Παναθηναϊκός κινείται για την απόκτηση του Όντρεϊ Λινγκρ. Ο διεθνής Τσέχος μέσος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν, έχοντας ικανότητα τόσο στη δημιουργία όσο και στο σκοράρισμα.

Οι πράσινοι θέλουν να τον φέρουν στην Αθήνα, ωστόσο ο παίκτης έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Σλάβια Πράγας.

Οι Τσέχοι δεν θέλουν να τον πουλήσουν, ωστόσο ο Λινγκρ φαίνεται ότι θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα, μην αφήνοντας πολλά περιθώρια στους ανθρώπους της Σλάβια Πράγας.

Η ιστοσελίδα «infotbal.cz», υποστηρίζει πως ήδη έγιναν δύο προτάσεις ανανέωσης στον ποδοσφαιριστή, τις οποίες αρνήθηκε. Παράλληλα, αναφέρει πως την ερχόμενη εβδομάδα ο Παναθηναϊκός θα καταθέσει πρόταση 3 εκ. ευρώ.

Το δημοσίευμα αναφέρει:

«Η Σλάβια προσπάθησε να πείσει τον Λινγκρ να μείνει, όμως πριν από 14 μέρες υπήρξε η πληροφορία πως αρνήθηκε την προσφορά. Η περίπτωσή του είναι δεδομένο πως παρακολουθείται στενά από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είχε δείξει ενδιαφέρον γι’ αυτόν εδώ και καιρό, ετοιμάζοντας πρόταση για να καταθέσει την ερχόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με το παρασκήνιο της υπόθεσης, ο Λινγκρ ήδη έχει απορρίψει δύο προτάσεις της Σλάβια για ανανέωση. Από τον χειμώνα έκανε γνωστό στο κλαμπ πως θέλει να φύγει για το εξωτερικό.

Τον Ιανουάριο η Σλάβια δεν του το επέτρεψε. Αρνήθηκε πρόταση του Παναθηναϊκού ύψους 3 εκ. ευρώ, με τις φήμες να λένε πως είχε τις διπλάσιες απαιτήσεις.

Το καλοκαίρι όμως, η κατάσταση αλλάζει. Κανείς στη Σλάβια δε θέλει να ρισκάρει να χαθεί ο παίκτης χωρίς χρήματα, όπως έγινε με την υπόθεση του Πέτερ Ολαγίνκα (σ.σ. θα συνεχίσει ως ελεύθερος στον Ερυθρό Αστέρα). Το ερώτημα είναι αν θα περιμένουν να έρθει κάποια καλύτερη πρόταση κι από που μπορεί να είναι αυτή».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις