Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Έξι εκτός, μέσα ο Ζέκα

Ο Ζεκά ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα ρεβάνς του κυπέλλου με τον Ηρακλή Ψαχνών. Εκτός έμειναν οι Πράνιτς, Πέτριτς, Σίντενφελντ, Λαγός, Μέντες και Νάνο.

Στη σημερινή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ασκήσεις κυκλοφορίας και ολοκλήρωσαν με δίτερμα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Πέτριτς, Μέντες, Σίλντενφελντ και Λαγός.

Ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωση την 20μελή αποστολή, την οποία αποτελούν οι: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Τριανταφυλλόπουλος, Αναστασόπουλος, Ζέκα, Δώνης, Ατζαγκούν, Μουζακίτης, Αμπεΐντ, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης, Μπαϊράμι και Μπαλμπόα. 

Ο ΑΠΟΕΛ θέλει Σίλντενφελντ – Σε ετοιμότητα ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα