Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Εξοφλήθηκε ο Μπεργκ!

  Ο Παναθηναϊκός κατέβαλε και τη δόση του Μαΐου, ύψους 275.000 ευρώ στον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος έχει εξοφληθεί στο έπακρο.

 Οι “πράσινοι” δεν θέλουν ο Σουηδός να συνεχίσει να απειλεί με προσφυγή και στόχος είναι να μην κινδυνέψει να τον χάσει ως ελεύθερο, αλλά να έχει το μέγιστο κέρδος από την περίπτωσή του.

Πάντως, το κέρδος του σε κάθε περίπτωση θα είναι μικρότερο από την ρήτρα των 5,2 εκατομμύρια ευρώ που υπήρχε στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Το Ευρωμπάσκετ Γυναικών στην ΕΡΤ
Η Εθνική Γυναικών δίνει το «παρών» στη διοργάνωση, με τους αγώνες να πραγματοποιούνται στο ΣΕΦ απέναντι στις Γαλλία, Τουρκία και Ελβετία, με στόχο μια δυναμική παρουσία και πρόκριση στη φάση των νοκ άουτ
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ